1η Παιδορευματολογική Ημερίδα

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 1ης Παιδορευματολογικής Ημερίδας, υπό την αιγίδα της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ στη Θεσσαλονίκη. Η επιμορφωτική αυτή εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιάτρους αλλά και σε άλλες ειδικότητες που εμπλέκονται στη διάγνωση και διαχείριση παιδιών και εφήβων με Νεανικά Ρευματικά Νοσήματα (ΝΡΝ) όπως σε Οφθαλμίατρους, Ακτινοδιαγνώστες, Ορθοπεδικούς, Δερματολόγους, Παιδοψυχίατρους καθώς και Ρευματολόγους ενηλίκων που θα αναλάβουν την παρακολούθηση όσων ασθενών απαιτηθεί μετά την ενηλικίωσή τους.

Μέσα από τη διαδραστική παρουσίαση ενδιαφερόντων Παιδορευματολογικών θεμάτων και περιπτώσεων με τη σύγχρονη και επικαιροποιημένη επιστημονική οπτική, θα επιχειρήσουμε την ενημέρωση αλλά και προσέγγιση των ειδικοτήτων που καλούνται να έχουν ρόλο στη διαχείριση των παιδιών με ΝΡΝ. Η ανάπτυξη ενός σωστού τρόπου επικοινωνίας, δηλαδή μιας κοινής γλώσσας, μεταξύ των ειδικοτήτων είναι επιτακτική και αποτελεί σήμερα καθοριστικό παράγοντα για την έγκαιρη διάγνωση και ορθή διαχείριση των παιδιών με ΝΡΝ.

Τελευταία Ανακοίνωση Π.Ι.Σ.

  • Χορήγηση δωρεάν ψηφιακής υπογραφής στα μέλη του Συλλόγου

    Αξιότιμες/οι συνάδελφοι,

    Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξασφάλισε τη δυνατότητα δωρεάν χορήγησης ψηφιακής υπογραφής στους γιατρούς που είναι εγγεγραμμένοι στους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας.

    Σκοπός είναι η διευκόλυνση της ψηφιοποίησης διαδικασιών και ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων με χρήση ψηφιακής υπογραφής. Οι ψηφιακές υπογραφές έχουν νομική ισχύ ισοδύναμη ιδιόχειρης υπογραφής, επειδή συνδέονται κρυπτογραφικά με το υπογεγραμμένο έγγραφο και μπορούν να επαληθευτούν.

Ορκος του Ιπποκράτη

Ιπποκράτης"Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας, ἵστορας ποιεύμενος, ἐπιτελέα ποιήσειν κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν ὅρκον τόνδε καὶ ξυγγραφὴν τήνδε..."

Ο Σύλλογος

Ιατρικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΗ Σύσταση του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας φέρει ημερομηνία 07/03/1924.

Η Πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Ι.Σ.Κ. για ανάδειξη Προέδρου και Μελών Διοικητικού και Πειθαρχικού Συμβουλίου, κατόπιν αρχαιρεσιών, που είναι καταγεγραμμένη στο αρχείο φέρει την ημερομηνία: 20/06/1954

 

 

Ωράριο Λειτουργίας

Το ωράριο εξυπηρέτησης του συλλόγου είναι:

ΔΕΥ-ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 10:00 - 14:00
ΤΕΤ: 15:00 - 19:00

Αυστηρά κατόπιν ραντεβού

Για έκδοση οποιουδήποτε πιστοποιητικού ή εργασίας απαιτείται τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της αίτησης καθώς και η πλήρης εξόφληση των οικονομικών σας οφειλών προς τον ΙΣΚ.

 

Π.Ι.Σ.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

 

Διεύθυνση

Λεωφόρος Βεργωτή 20
Αργοστόλι, Κεφαλονιάς