30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, 3-5 Νοεμβρίου 2023, Ξενοδοχείο Lucy Hotel, Καβάλα

 

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση του 30ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, 3-5 Νοεμβρίου 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις έως 5 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Lucy, στην Καβάλα.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O.).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.globalevents.gr

Τελευταία Ανακοίνωση Π.Ι.Σ.

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών - 100 έτη

   

   

  Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης συμμετείχε στο Συνέδριο με θέμα "Σύγχρονες Προκλήσεις του Επαγγελματία Ιατρού", που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των 100 χρόνων λειτουργίας του Ι.Σ. Αθηνών. Και μας εκπροσώπησε παίρνοντας μέρος στη συζήτηση για τα σοβαρά ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές περιοχές.

   

  {gallery}deltia-typou/2024/06/iatrikos-syllogos-100{/gallery}

Ορκος του Ιπποκράτη

Ιπποκράτης"Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας, ἵστορας ποιεύμενος, ἐπιτελέα ποιήσειν κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν ὅρκον τόνδε καὶ ξυγγραφὴν τήνδε..."

Ο Σύλλογος

Ιατρικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΗ Σύσταση του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας φέρει ημερομηνία 07/03/1924.

Η Πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Ι.Σ.Κ. για ανάδειξη Προέδρου και Μελών Διοικητικού και Πειθαρχικού Συμβουλίου, κατόπιν αρχαιρεσιών, που είναι καταγεγραμμένη στο αρχείο φέρει την ημερομηνία: 20/06/1954

 

 

Ωράριο Λειτουργίας

Το ωράριο εξυπηρέτησης του συλλόγου είναι:

ΔΕΥ-ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 10:00 - 14:00
ΤΕΤ: 15:00 - 19:00

Αυστηρά κατόπιν ραντεβού

Για έκδοση οποιουδήποτε πιστοποιητικού ή εργασίας απαιτείται τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της αίτησης καθώς και η πλήρης εξόφληση των οικονομικών σας οφειλών προς τον ΙΣΚ.

 

Π.Ι.Σ.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

 

Διεύθυνση

Λεωφόρος Βεργωτή 20
Αργοστόλι, Κεφαλονιάς