ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛIΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΠΑΘΟΛΟΓIΑ

 

της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών σε συν-διοργάνωση με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου, που διοργανώνει ο Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μάρκος Μαραγκός, υβριδικά από τις 6 έως και τις 8 Οκτωβρίου 2023, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών. (https://congressworld.gr/event/neoteres-exelixeis-stin-esoteriki-pathologia/)

Τελευταία Ανακοίνωση Π.Ι.Σ.

Ορκος του Ιπποκράτη

Ιπποκράτης"Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας, ἵστορας ποιεύμενος, ἐπιτελέα ποιήσειν κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν ὅρκον τόνδε καὶ ξυγγραφὴν τήνδε..."

Ο Σύλλογος

Ιατρικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΗ Σύσταση του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας φέρει ημερομηνία 07/03/1924.

Η Πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Ι.Σ.Κ. για ανάδειξη Προέδρου και Μελών Διοικητικού και Πειθαρχικού Συμβουλίου, κατόπιν αρχαιρεσιών, που είναι καταγεγραμμένη στο αρχείο φέρει την ημερομηνία: 20/06/1954

 

 

Ωράριο Λειτουργίας

Το ωράριο εξυπηρέτησης του συλλόγου είναι:

ΔΕΥ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 10:00 - 14:00
ΤΡΙ-ΤΕΤ: 15:00 - 19:00

Αυστηρά κατόπιν ραντεβού

Για έκδοση οποιουδήποτε πιστοποιητικού ή εργασίας απαιτείται τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της αίτησης καθώς και η πλήρης εξόφληση των οικονομικών σας οφειλών προς τον ΙΣΚ.

 

Π.Ι.Σ.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

 

Διεύθυνση

Λεωφόρος Βεργωτή 20
Αργοστόλι, Κεφαλονιάς