Σχετικά με τη λειτουργία του Ματζαβινάτειου, ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει για άλλη μία φορά την σαφή θέση του για την αναγκαιότητα ύπαρξης Μονάδας Υγείας η οποία θα μπορεί να καλύπτει τον πληθυσμό, μόνιμο και εποχιακό, της περιοχής.

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να αναλάβει τις ευθύνες του, αποφασίζοντας επιτέλους τη Δομή Υγείας που μπορεί να στελεχώσει πλήρως και να διασφαλίσει με τον τρόπο αυτό την σταθερότητα παροχής υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς

 

H Πρόεδρος: ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ

O Γ. Γραμματέας: ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

 

Δελτίο Τύπου (PDF)

Ορκος του Ιπποκράτη

Ιπποκράτης"Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας, ἵστορας ποιεύμενος, ἐπιτελέα ποιήσειν κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν ὅρκον τόνδε καὶ ξυγγραφὴν τήνδε..."

Ο Σύλλογος

Ιατρικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΗ Σύσταση του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας φέρει ημερομηνία 07/03/1924.

Η Πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Ι.Σ.Κ. για ανάδειξη Προέδρου και Μελών Διοικητικού και Πειθαρχικού Συμβουλίου, κατόπιν αρχαιρεσιών, που είναι καταγεγραμμένη στο αρχείο φέρει την ημερομηνία: 20/06/1954

 

 

Συνεργασία με Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. (Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων)

Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν. (Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων)

Ωράριο Λειτουργίας

Το ωράριο εξυπηρέτησης του συλλόγου είναι:

Δευτέρα 18:00 - 21:00

Τετάρτη 18:00 - 21:00

Αυστηρά κατόπιν ραντεβού

Για έκδοση οποιουδήποτε πιστοποιητικού ή εργασίας απαιτείται τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της αίτησης καθώς και η πλήρης εξόφληση των οικονομικών σας οφειλών προς τον ΙΣΚ.

 

Π.Ι.Σ.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

 

Διεύθυνση

Λεωφόρος Βεργωτή 20
Αργοστόλι, Κεφαλονιάς