1ο Forum Υγείας - Divani Caravel

 

Το Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, διοργανώνει στις 31 Μάϊου – 1 Ιουνίου 2024,  το 1ο Forum Υγείας. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε καθοριστικά με τις θέσεις και τις προτάσεις μας στην βελτίωση της φροντίδας υγείας των συμπολιτών μας. Σκοπός μας είναι η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός.

Το Forum Υγείας θα το πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουνίου με στρογγυλά τραπέζια επίκαιρης θεματολογίας, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα).

Τελευταία Ανακοίνωση Π.Ι.Σ.

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών - 100 έτη

   

   

  Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης συμμετείχε στο Συνέδριο με θέμα "Σύγχρονες Προκλήσεις του Επαγγελματία Ιατρού", που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των 100 χρόνων λειτουργίας του Ι.Σ. Αθηνών. Και μας εκπροσώπησε παίρνοντας μέρος στη συζήτηση για τα σοβαρά ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές περιοχές.

   

  {gallery}deltia-typou/2024/06/iatrikos-syllogos-100{/gallery}

Ορκος του Ιπποκράτη

Ιπποκράτης"Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας, ἵστορας ποιεύμενος, ἐπιτελέα ποιήσειν κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν ὅρκον τόνδε καὶ ξυγγραφὴν τήνδε..."

Ο Σύλλογος

Ιατρικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΗ Σύσταση του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας φέρει ημερομηνία 07/03/1924.

Η Πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Ι.Σ.Κ. για ανάδειξη Προέδρου και Μελών Διοικητικού και Πειθαρχικού Συμβουλίου, κατόπιν αρχαιρεσιών, που είναι καταγεγραμμένη στο αρχείο φέρει την ημερομηνία: 20/06/1954

 

 

Ωράριο Λειτουργίας

Το ωράριο εξυπηρέτησης του συλλόγου είναι:

ΔΕΥ-ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 10:00 - 14:00
ΤΕΤ: 15:00 - 19:00

Αυστηρά κατόπιν ραντεβού

Για έκδοση οποιουδήποτε πιστοποιητικού ή εργασίας απαιτείται τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της αίτησης καθώς και η πλήρης εξόφληση των οικονομικών σας οφειλών προς τον ΙΣΚ.

 

Π.Ι.Σ.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

 

Διεύθυνση

Λεωφόρος Βεργωτή 20
Αργοστόλι, Κεφαλονιάς