Σεμινάριο Κακώσεων Πυελικού Δακτυλίου και της Κοτύλης, 11-12 Νοεμβρίου 2023, Πάτρα

 

Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο Κακώσεων Πυελικού Δακτυλίου και της Κοτύλης που θα λάβει χώρα στην Πάτρα, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών στις 11 Νοεμβρίου 2023

Στις 12 Νοεμβρίου 2023 θα ακολουθήσει Κλειστό Φροντιστήριο με θέμα: Χειρουργικές προσπελάσεις σε πτωματικά μοντέλα.

Υπεύθυνοι της εκδήλωσης είναι ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών κος Ιωάννης Γκλιάτης, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και ο κος Βασίλειος Αθανασίου MD, PhD, Διευθυντής ΕΣΥ Ορθοπαιδικής Κλινικής Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Συνημμένo το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ προς πληρέστερη ενημέρωση.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
1η Ημέρα Εργασιών σε Αίθουσα του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου Πανεπιστημίου Πατρών.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ / Δεν απαιτείται προεγγραφή.
Θα χορηγηθούν 6,5 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023
2η Ημέρα Εργασιών σε Αίθουσα Εργαστηρίου Ανατομίας Πανεπιστημίου Πατρών
Απαιτείται Προεγγραφή (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων).

Για την εγγραφή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Σεμιναρίου:
Ειρήνη Αναγνωστάκη, Τηλ.: 210 7210001 (206), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τελευταία Ανακοίνωση Π.Ι.Σ.

  • Χορήγηση δωρεάν ψηφιακής υπογραφής στα μέλη του Συλλόγου

    Αξιότιμες/οι συνάδελφοι,

    Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εξασφάλισε τη δυνατότητα δωρεάν χορήγησης ψηφιακής υπογραφής στους γιατρούς που είναι εγγεγραμμένοι στους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας.

    Σκοπός είναι η διευκόλυνση της ψηφιοποίησης διαδικασιών και ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων με χρήση ψηφιακής υπογραφής. Οι ψηφιακές υπογραφές έχουν νομική ισχύ ισοδύναμη ιδιόχειρης υπογραφής, επειδή συνδέονται κρυπτογραφικά με το υπογεγραμμένο έγγραφο και μπορούν να επαληθευτούν.

Ορκος του Ιπποκράτη

Ιπποκράτης"Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας, ἵστορας ποιεύμενος, ἐπιτελέα ποιήσειν κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν ὅρκον τόνδε καὶ ξυγγραφὴν τήνδε..."

Ο Σύλλογος

Ιατρικός Σύλλογος ΚεφαλονιάςΗ Σύσταση του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας φέρει ημερομηνία 07/03/1924.

Η Πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Ι.Σ.Κ. για ανάδειξη Προέδρου και Μελών Διοικητικού και Πειθαρχικού Συμβουλίου, κατόπιν αρχαιρεσιών, που είναι καταγεγραμμένη στο αρχείο φέρει την ημερομηνία: 20/06/1954

 

 

Ωράριο Λειτουργίας

Το ωράριο εξυπηρέτησης του συλλόγου είναι:

ΔΕΥ-ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 10:00 - 14:00
ΤΕΤ: 15:00 - 19:00

Αυστηρά κατόπιν ραντεβού

Για έκδοση οποιουδήποτε πιστοποιητικού ή εργασίας απαιτείται τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της αίτησης καθώς και η πλήρης εξόφληση των οικονομικών σας οφειλών προς τον ΙΣΚ.

 

Π.Ι.Σ.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

 

Διεύθυνση

Λεωφόρος Βεργωτή 20
Αργοστόλι, Κεφαλονιάς